Actualitat

Vés enrere

Noves ajudes per a persones autònomes (alta al RETA) i mutualistes alternatius al RETA afectades per la COVID-19

Imatge decorativa

S’activa el Registre de persones treballadores autònomes afectades per la COVID-19 fer facilitar l’accés als ajuts extraordinaris per al manteniment de l’activitat econòmiques per a persones autònomes individuals o persones treballadores que formin part d’una microempresa.

S’ha de tenir en compte que:

- La inscripció prèvia és un tràmit obligatori per poder percebre aquest ajut extraordinari, sempre que es compleixen els requisits que es fixin per a la seva concessió tant en les bases reguladores com en les convocatòries. 

- Va dirigit a persones treballadores autònomes donades d'alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), o bé, a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA (PREMAAT pels arquitectes tècnics), que exerceixin qualsevol activitat econòmica com a persona física a títol individual o amb persones contractades.

- La presentació de sol·licituds s'inicia a les 9:00 hores del 30 de novembre de 2020 fins a les 15:00 hores del 7 de desembre de 2020.

- L'ordre d'arribada de la sol·licitud d’inscripció no atorga preferència en l’atorgament de l’ajut. Per tant, les sol·licituds es poden presentar durant tot el termini establert.


Més informació dels criteris establerts i accés al tràmit:
- A la pàgina web del Departament Treball, Afers Socials i Família a Inscripció prèvia als ajuts extraordinaris per al manteniment de l’activitat econòmica de persones autònomes i microempreses enfront la COVID-19

Preguntes freqüents sobre el tràmit

- Normativa: ORDRE TSF/201/2020, de 26 de novembre, per la qual s'obre el tràmit d'inscripció prèvia dels ajuts extraordinaris per al manteniment de l'activitat econòmica enfront de la COVID-19 per a persones treballadores autònomes individuals o persones treballadores autònomes que formin part d'una microempresa.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.