Actualitat

Vés enrere

Noves tarifes per a la Decennal

imatge edificis

La  promoció d’obra nova va lligada a la contractació d’un servei de OCT i assegurança decennal per a poder realitzar la compra-venda de l’immoble.

Els promotors sovint confien amb el arquitectes tècnics perquè els hi gestionin aquests serveis. Des del COAATT, oferim aquest servei a través d’empreses col·laboradores que treballen amb companys de professió i per aquest motiu en donen garantia de qualitat en la realització dels mateixos.

La cotització d’una decennal es realitza a partir d’unes taxes establertes per la companyia asseguradora, que graven sobre les sumes assegurades de l’obra a executar. Mussat ens informa que ha baixat la taxa de cotització del 25% al 0,23% per edificis en alçada i a 0,31%, al 28% per habitatges unifamiliars.

A partir del proper 3 de febrer inclourà la renuncia a repetició contra el contractista principal i  la revalorització de capitals al 3,5%.

Recorda, que et si ets tècnic ens pots ajudar a promocionar aquest servei i rebre un retorn de fins al 100% dels drets d’intervenció.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.