Actualitat

Vés enrere

Novetat en la cobertura d’informes per a les administracions públiques

Imatge decorativa

Darrerament el Col·legi ha estat coneixedor sobre la problemàtica que suscita assegurar els treballs que els arquitectes tècnics desenvolupen en una Administració Pública.

El problema detectat ha estat que els tècnics municipals no sempre tenen coberts els treballs professionals quan exerceixen la professió d’arquitectura tècnica, i més si tenim en compte els diferents tipus de contractació que els hi poden oferir des de les Administracions Públiques.

 

S’ha treballat per a disposar d’una assegurança de responsabilitat civil professional per a tècnics de l’Administració Pública, que dona cobertura a tots els treballs que signi un arquitecte tècnic que treballi per a una Administració Pública (no obra), per 70€/any, com a funcionari de carrera, interí o contractat laboral.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.