Actualitat

Vés enrere

Novetat: iCOAATT incorpora un nou escriptori

Imatge decorativa
iCOAATT fa un evolució més i hi incorpora, només accedint a l’app, un nou escriptori. D’aquesta manera amb un cop d’ull podràs veure el següent:
 
- Darrera notícia publicada a l'Actualitat del web
- El proper acte que hi hagi a l’agenda del COAATT
- Els tres enllaços destacats i l'accés a un llistat d’enllaços útils
- La calculadora per calcular els drets d’intervenció (DIP)
- La calculadora per calcular el PR i PEM
 
 
 
* Nota: En la versió Android, si al moment d’actualitzar no us obre l’app iCOAATT, cal anar a: Ajustaments – Aplicacions – iCOAATT i esborrar dades i memòria escau (cache).
 
Si encara no teniu l’app, la podeu descarregar en el següent link:
 
Descarrega l'app iCOAATT clicant a: app.coaatt.org
 
Us recordem que també teniu disponible el nou carnet col·legial que es pretén dotar de moltes funcionalitats.
 
Per aconseguir el carnet col·legial és imprescindible estar col·legiat al COAATT i tenir instal·lada l’app iCOAATT al vostre telèfon mòbil.
 
El carnet el podeu visualitzar dins l'app iCOAATT, a l’apartat “Perfil” (marcat amb la fletxa vermella):
 
 
 
És necessari posar una fotografia que us identifiqui, exactament com al DNI. Per fer-ho, heu de clicar damunt de la foto (marcat en vermell): 
 
 
 Aleshores, haureu d’escollir entre: 
 
1. Fer una foto amb la càmera del mòbil
 
o bé,
 
2. Escollir una foto de la galeria de fotos del vostre mòbil
 
 
Un cop feta la foto, us apareixerà un missatge indicant que la fotografia serà validada pel COAATT. Per tal de que la fotografia sigui del col·legiat i no sigui cap falsificació, el departament de Secretaria validarà aquesta fotografia. Aquest procés no serà immediat, però un cop validada, us apareixerà al carnet visible.
 
Per tal de que el carnet s’adapti a tota la pantalla del mòbil, cal fer clic en la part vermella, tal com s’indica en la següent imatge:
 
 
Nota: La data de validació sempre serà la data del mateix dia que es consulta el carnet.
 
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.