Actualitat

Vés enrere

Novetats CTE

Imatge decorativa

Publicació de nous exemples pràctics de la guia d'aplicació del DB-HE 2019

S'ha publicat l'exemple (IV): Local comercial, de la Guía d'aplicació del DB-HE 2019 exemples prácticos. Amb aquest exemple s'inicia el capítol dedicat a una edificació terciària que continuarà amb un edifici d'oficines. Aquest es suma als publicats anteriorment.

L'objectiu d'aquestes Guies és facilitar l'aplicació del nou DB-HE aprovat pel Reial Decret 732/2019, de 20 de desembre, per tal de modificar el Codi Tècnic de l'Edificació aprovat pel Reial Decret 314/2006, de 17 de desembre.

Venen a completar el conjunt de documents tècnics d'ajuda que responen a l'estratègia del Ministeri de Transports, Movilitat i Agenda Urbana per facilitar l'aplicació de la reglamentació de l'edificació i ampliar el seu coneixement entre el personal tècnic que actua en el camp de l'edificació.

Actualitzats els comentaris del DB HS i DB HE

El passat mes de desembre s'ha publicat la revisió dels comentaris d'aquests dos documents bàsics sobre Salubritat i Estalvi d'Energia. Aquests, encara no són obligatoris.

Podeu veure els següents enllaços:

Document de comentaris DB HS
Document de comentaris DB HE


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.