Actualitat

Vés enrere

NOVETATS DEL WEB. VISATS

 

NOVETATS DEL WEB. VISATS

 

L’espai web on podeu trobar tot sobre el visat: Serveis al Col·legiat » Visats. S’ha reorganitzat per fer-ho més accessible i pràctic.

 
Dos únics emplaçaments: qui pot visar?, què cal per visar?
 
Qui pot visar? Està dirigit essencialment al nous col·legiats o professionals que treballaran per primer cop a les comarques de Tarragona i ofereix informació sobre els elements indispensable per visar i com i on realitzar-los.
 
Què cal per visar? Engloba tota la informació i descàrregues necessàries per poder visar, presencialment i digitalment: documents de visat, ajudes sobre la documentació administrativa i tècnica o ajusts i comentaris.
 
 
Per facilitar l’ús de la plataforma web per realitzar el llistat de la documentació de control de qualitat que es pot trobar a Serveis al Col·legiat » Àrea Tècnica » Recursos Documentals » Control de Qualitat, s’incorpora un manual de funcionament.

 

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.