Actualitat

Vés enrere

Novetats en la plataforma de serveis telemàtics

Imatge decorativa

Des del dimecres, dia 18 de setembre, els documents visats / registrats digitalment els teniu disponibles a la plataforma de serveis telemàtics al mateix moment.

Com ja sabeu, al principi d’arrancar la plataforma de serveis telemàtics els documents des de que des del COAATT es procedia al visat/registre trigaven en estar disponibles a la plataforma digital, depenent de la cua de documents, al voltant d’ una hora.

Fins ara, aquest procés s'ha reduït entre 15-30 minuts, i a partir d'ara, això ja és instantani, per la qual cosa, s' accelera la recollida dels documents.

* Us demanem que ens comuniqueu si us trobeu amb algun document que no us apareix visat/registrat. Com tot sistema informàtic, la posada en marxa sempre genera errors que s'estan arreglant, a mesura que es detecten. Us demanem disculpes per les possibles incidències que puguin aparèixer.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.