Actualitat

Vés enrere

Novetats en la Plataforma de Visats/Registres

Imatge decorativa
Us informem que durant la setmana que ve la plataforma de serveis telemàtics tindrà una sèrie de millores que us detallem:
 
1. Hi haurà un sistema de control de camps obligatoris en funció del tipus d’intervenció. Per exemple, en un codi 11 - Projecte i Direcció, serà obligat posar superfícies i PEM.
 
Un cop introduïts tots els camps obligatoris, el sistema us indicarà que tot està correcte i preparat per poder enviar els documents.
 
2. Desapareixen les pestanyes en les intervencions. Ara la visualització passarà a ser com una nota d’encàrrec en paper, verticalment.
 
Podeu veure una mostra de la nova visualització de les intervencions:
 

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.