Actualitat

Vés enrere

Novetats en la seu electrònica del Cadastre

Imatge decorativa

 

El Cadastre ha creat un nou servei per als ciutadans a través de la seva seu electrònica (SEC), pel qual es podrà registrar la documentació en la SEC mitjançant autenticació de les dades en base el DNI.

Aquesta nova eina permet que tot ciutadà, tingui o no certificat electrònic, pugui fer les gestions que consideri oportunes al Cadastre, com registrar documentació i consultar expedients, simplement identificant-se amb les dades del DNI, sense necessitat de desplaçaments.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.