Actualitat

Vés enrere

Novetats: Obres Amb Garantia

imatge de la pàgina principal del web
Obres amb Garantia segueix evolucionant. Us passem a explicar les noves funcionalitats:
 
1) Vols saber quant temps et queda per pressupostar en un treball assignat? 
 
S’ha afegit una columna en “Acceptades pendents de PEM”, anomenat “Data Límit de PEM”. Aquest camp informa del límit del dia i hora que es té per penjar el pressupost. 
 
 
2) S’ha creat un nou apartat en el menú de l’esquerra anomenat “Denegades pels clients”
 
S’ha afegit aquesta millora demanada per alguns tècnics, ja que un cop indicat que el client no havia escollit com a tècnic de la feina, aleshores, es perdia la informació. 
 
 
Amb aquest apartat es pot seguir consultant la feina pressupostada anteriorment, i consultar quin import van pressupostar els altres dos tècnics. Recordar que aquesta dada apareix al cap de dos mesos de ser publicada la feina.
 
3) Millora en la gestió de les imatges en el perfil
 
S’ha implementat un nou sistema de gestió de les imatges molt més àgil. Recordar que:
 
- Les imatges han de tenir un tamany màxim d’1 MB.
 
- Cada fotografia suma 10 punts a la puntuació de la seva fitxa, fins a un màxim de 4 fotografies (+40 punts), però es pot afegir tantes fotos com es vulgui per mostrar el seu treball.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.