Actualitat

Vés enrere

OAG, el portal de referència en edificació

imatge decorativa

Han passat poc més de quatre anys i Obres amb Garantia es consolida com el portal de referència en petició de serveis per internet en l' àmbit de l’edificació.

Durant aquest període s’han anat fent millores que l’han convertit en un servei àgil i entenedor.

La darrera millora incorpora les enquestes de qualitat OAG al client, que indiquen un alt grau de satisfacció per part dels usuarisAquest sistema de control i valoració del servei cada cop genera més confiança als usuaris.


Dades de les darreres enquestes de qualitat OAG:

  • 50 sol·licituds mensuals
  • Mitjana del grau de satisfacció amb OAG 9/10
  • Mitjana del grau de satisfacció amb els col·legiats 7.8/10

Cada setmana s'oferten unes 12 peticions de feines diverses. Des de ITE’s, Certificats d'Habitabilitat o Peritatges, fins an sol·licituds de treball d'obra nova o projectes de rehabilitació o activitat.

Degut a que algunes d’aquestes intervencions requereixen la intervenció d’altres professionals i serveis, darrerament un conjunt d’ empreses col·laboradores estan donant suport a OAG, entrant a formar part d’un directori professional que pot ajudar a portar a terme aquestes intervencions.

Des de OAG entren en joc aquests col·laboradors amb el compromís de respectar els honoraris dels tècnics i la relació amb els clients. 

Recordeu que el servei d' Obres amb Garantia (OAG) està obert a tots els col·legiats i col·legiades del COAATT i que podeu sol·licitar formar part, omplint aquest formulari.

El servei de qualitat d' OAG vetlla perquè totes les sol·licituds tinguin les corresponents respostes. És importat tenir en compte tres aspectes:
 
1. Quan t’arribi una oferta digues “M’INTERESSA” només si la pots portar a terme. Si no pots realitzar aquella feina, pel motiu que sigui, o creus que no seràs a temps de preparar el pressupost, rebutja l' oferta i segur que en breu rebràs altres que podran ser del teu interès. Si acceptes una oferta que no pots pressupostar, altre gent que segueix l' operativa tindrà preferència per les següents propostes de serveis.
 
2. Si t’assignen l' oferta i tens dubtes de què és el que has de fer, posa’t en contacte amb el client, i segur que t’aportarà dades que t’ajudaran a oferir un pressupost més ajustat.
 
3. Envia el pressupost dintre del termini. El COAATT t’ho posa fàcil!. O bé amb el teu format personal, des del teu ordinador, o si vols des de l’aplicatiu que et facilita el COAATT, on introduint unes poques dades podràs generar un pressupost clar i entenedor per al client. El pressupost és molt important, cal descriure amb claredat els serveis prestats. De vegades no només el preu és decisiu. El client valora el detall, el compromís i la qualitat del servei.
 
Tant fàcil com això, i molt aviat des de Saragossa també podran gaudir del servei de OCG.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.