Actualitat

Vés enrere

OAG en dades

imatge decorativa

Obres amb Garantia és la web que la majoria d’usuaris fan servir per buscar un tècnic de confiança que els acompanyi en els tràmits per comprar o vendre casa seva, per fer reformes i gestionar subvencions, o per tenir una valoració del seu immoble.

Quan un particular necessita fer alguna actuació, normalment es posa en contacte amb el Col·legi i se’l deriva a OAG per a que pugui rebre tres ofertes diferents, i pugui contactar amb algú que li realitzi aquest servei de forma independent, professional i eficaç.

Des de gener de 2023 s’han rebut a OAG un total de 1.449 sol·licituds, de les quals el 229 han estat acceptades. Un tècnic rep al voltant del 25-30 ofertes per pressupostar a l’any, de les quans 10-12 es poden convertir en acceptades, que lluny de ser la font principal d’ingressos, és una bona entrada de clients i un nombre d’intervencions assumibles.

El 85% dels tècnics posen els seus pressupostos a l’abast del clients, i això i la feina ben feta un cop els han contractat, fa que el grau de satisfacció dels clients tingui una nota de 8,30 sobre 10.

Encara queda una mica per arribar a l’excel·lència i és pel nombre de tècnics que accepten els treballs i no arriben a enviar el pressupost al client, fet que fa que una altre company/a perdi l'oportunitat i que el nivell de satisfacció per part de l’usuari no sigui el màxim.

I és que OAG encapçala el lideratge de portals d’aquest estil, i cada cop és reconegut per més usuaris, administracions, empreses i altres col·lectius que busquen serveis d’arquitectura i construcció. 

Amb l’entrada de les subvencions Next Generation s'ha incrementat considerablement el número de consultes de propietaris individuals que volen fer obres a casa seva, i el Col·legi, com a punt d’informació, assessora i deriva cap a un professional qualificat, mitjançant el portal. Així doncs hem passat de 964 sol·licituds l’any 2021, a 1.595 el 2022 i el 2023 ja estem amb 1.541, i dels 45 tècnics actius, les feines recauen sobre 13% del total, que són els que responen i presenten el nombre mes elevant de pressupostos. Tot i amb això, els pressupostos que els clients accepten no son sempre els mes econòmics, sinó que un 45% de les vegades son altres factors els que fan que es decideixin per un tècnic en concret. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.