Actualitat

Vés enrere

Oberta la convocatòria de subvencions a la rehabilitació 2018

Imatge decorativa

Des del passat dimarts 26 de juny i fins al 31 de juliol de 2018, ja es poden sol·licitar les subvencions a la rehabilitació.

Són subvencions destinades a rehabilitar  els elements comuns dels edificis de tipologia  residencial, amb la finalitat de fomentar  la millora de l’eficiència energètica  i la sostenibilitat, la conservació, i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.

Al tràmit sols es pot accedir de forma presencial i cal emplenar tots els formularis en format PDF, imprimir-los i signar-los quan sigui necessari. També és imprescindible presentar-los en suport digital, CD, memòria  USB o similar, i en paper.

Es podrà fer a les Oficines Locals d’Habitatge i a les diferents seus de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i Serveis Territorials d'Habitatge 

Poden accedir a les subvencions les juntes o comunitats de propietaris, les agrupacions de juntes  o comunitats de propietaris i els propietaris únics d'edificis d'habitatges i els propietaris d’habitatges unifamiliars o agrupats en filera. 

També el poden fer les societats cooperatives compostes de manera agrupada per propietaris d’habitatges, les empreses constructores arrendatàries o concessionàries dels edificis.

Son subvencionables totes les actuacions que es recullen en les bases de la convocatòria,  i que tenen com a finalitat la conservació, la millora de l‘eficiència energètica  i la sostenibilitat i la millora de la seguretat d’utilització i l’accessibilitat de l’edifici. 

Quan es tracti de millores de l’eficiència energètica i sostenibilitat, el resultat de l’informe d’inspecció tècnica de l’edifici, pot ser amb deficiències o sense.

Quan es tracti de millores en la conservació, el resultat de l’informe d’inspecció tècnica de l’edifici, ha de ser  amb deficiències importants greus o molt greus

Quan es tracti de millores de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat, el resultat de l’informe d’inspecció tècnica de l’edifici, pot ser amb deficiències o sense.

Es resoldran pel procediment de concurrència pública no competitiva, sempre i quan no s’hagin iniciat les obres abans del dia 26 de juny de 2018, les sol·licituds corresponents a les actuacions dels apartats 2.1.a) estructura i 2.2.a) ascensors  de la línia 2, relacionats a les bases de la convocatòria.

La resta de sol·licituds es resoldrà pel procediment de concurrència pública competitiva.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.