Actualitat

Vés enrere

Obligació de col·legiació funcionaris i treballadors públics

Imatge decorativa

Temps enrere el Col·legi va informar sobre l’obligació de col·legiació dels funcionaris i treballadors públics que exerceixen l’arquitectura tècnica, informant de les sentències del Tribunal Constitucional al respecte (article 27 de març de 2018).

Així mateix, hem estat coneixedors a través del Colegio Oficial de Aparejadores y Arquitectos Técnicos de Madrid, de la Sentència de 18 de juny de 2019, del Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 5 d’Oviedo, la qual declara l’obligatorietat de la col·legiació dels funcionaris públics.

 

Segons informa el Col·legi de Madrid, [...] la Sentencia desestima el Recurso planteado por los referidos colegiados funcionarios públicos por considerar que la denegación por parte de la Junta de Gobierno del Colegio Oficial de Ingenieros de Minas  del Noroeste de España, así como el Consejo Superior de Colegios de Ingenieros de Minas  a la solicitud de la baja colegial es conforme a Derecho.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.