Actualitat

Vés enrere

Obres Amb Garantia, incorporarà properament millores en el seu funcionament

imatge decorativa

A partir del 26 de juliol de 2021, en totes aquelles peticions d’honoraris professionals relacionades amb la rehabilitació o l’obra nova, la plataforma incorporarà un nou camp a l’apartat “Acceptades pendents de PEM”.

Si fins ara sols hi havia un espai, PEM, on s’incorporaven els honoraris professionals, ara trobareu dos apartats. Un destinat als honoraris professionals per les tasques descrites a l’oferta, i un segon, per només obres de rehabilitació i obra nova, on es podrà indicar el pressupost d’execució material aproximat de les obres descrites, quan la propietat el sol·liciti.

El servei d’enquestes de qualitat fetes als clients ha identificat que les peticions de pressupostos que parlen d’obra nova o rehabilitació, en la majoria dels casos, volen la solució completa, és a dir, els serveis professionals de l’arquitecte tècnic i de la realització de l’execució de les obres de tercers. Així, aquest apartat complementarà la feina dels tècnics que gestionen de forma completa les obres, assessorant a la propietat sobre la contractació, o proposant la funció del project management.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.