Actualitat

Vés enrere

Obres Amb Garantia passa a ser Multicol·legi

Imatge decorativa
El projecte iniciat al 2015, www.obresambgarantia.com (OAG), la setmana passada va tenir una nova evolució i ha passat a ser Multicol·legi.
 
OAG està en contínua evolució, així ho veiem en els últims mesos, amb una mitja de 50 treballs al mes. Això ha provocat l’ interès d’altres col·legis professionals, per tal d'adaptar la seva borsa de treball a les necessitats i a les oportunitats de treball que hi ha avui en dia.
 
Per això, el COAATT ha treballat intensament durant els últims mesos, per tal de fer que l’eina OAG passes a ser un web Multicol·legi.
 
Finalment, la setmana passada el repte es va portar a la fi i el Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes tècnics de Saragossa ha començat a formar part d'OAG. Per tant, ara OAG ja rep feines de les províncies de Tarragona i Saragossa.
 
El funcionament és molt simple. L' única variació en la part pública és el formulari principal. Hi ha un camp on poden escollir la província on es realitza la feina: Saragossa o Tarragona. 
 
 
I un cop escollit, carrega les comarques de cada província. Quan el particular envia la feina, en funció de la província, es comunica  als tècnics de Tarragona o Saragossa. La resta de funcionament és el mateix.
 
El que s’han fet són les següents variacions que afecten als vostres perfils:
 
1) Podeu escollir en quin idioma voleu tenir el vostre backoffice.
 
 
  
2) Nou treball: Seguretat en l’Obra.
 
Per tant, és important accedir a l’apartat del perfil 'Informació Laboral' i redefinir de nou, l’ordre i les opcions a treballar, si es que esteu interessats en els treballs de seguretat.
 
 
Pàgina pública de seguretat en l’obra en OAG.
 
 
3) Links directes a la pàgina del directori i la pàgina professional.
 
S’han afegit els links perquè podeu accedir directament al vostre directori i a la pàgina professional en l’apartat 'Informació personal'.
 
 
 
Us recordem que a l’email de pressupostos que reben els sol·licitants tenen un accés a la pàgina professional i això pot ser un factor important a l'hora d’ escollir un tècnic.
 
Recomanacions que us donem per tenir un perfil correcte:
 
- La foto del vostre perfil “Avatar”  és important que sigui quadrada. Si no és així, després us sortirà deformada en el directori i la pàgina Professional.
 
 
- Important tenir un bon text redactat en la descripció i en la formació.
 
- Posar mínim 4 imatges.
 
 
 
Al final si teniu el perfil completat correctament la puntuació serà de 100 punts. 
 
Si no teniu els 100 punts, esteu en desavantatge respecte als vostres companys tècnics.
 
 
 
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.