Actualitat

Vés enrere

El portal Obres amb Garantia s´exporta a Mallorca

imatge decorativa

'Obres amb Garantia', el portal creat l’any 2015 pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), segueix demostrant ser un èxit i ara s’expandeix fins a les Balears.

Fa pocs dies, el COAATT i el Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca han signat un conveni de col·laboració per implantar aquest sistema a l’illa. El portal web obrascongarantia.com ha estat molt ben valorat pel Col·legi professional de Mallorca i com explica el president del COAAT Mallorca, Daniel Tur, “serà de gran ajuda per incrementar les possibilitats de feina en el nostre sector desprès de la crisi de la COVID-19 i una manera eficient de adequar-nos a les noves demandes i hàbits de la societat a Internet”.

L’objectiu principal de www.obresambgarantia.com és donar resposta a les necessitats de la ciutadania que vol fer obres i reformes executades professionalment, sense ensurts i amb garanties. A la vegada, promociona l’exercici dels professionals col·legiats a l’entorn digital i lluita contra altres portals que poden esdevenir una competència on els serveis oferts no tinguin la garantia d’un Col·legi professional on es garanteix la responsabilitat i qualitat dels serveis, fent seguiment de les actuacions i la vigilància dels professionals titulats que intervenen.

L’acord de col·laboració amb l’entitat balear pel funcionament del portal web a Mallorca va culminar el passat dia 5 de juny de 2020, quan es va realitzar la rúbrica virtual del contracte, mitjançant videoconferència entre els 3 presidents dels COAATs que actualment conformen OAG: Adolf Quetcuti, del Col·legi de Tarragona; Víctor Martos, del Col·legi de Zaragoza; i Daniel Tur, del Col·legi de Mallorca.

 

Des de la seva creació i fins a finals de 2019, aquest portal ha rebut a Tarragona més de 100.000 visites al web i més de 1.900 sol·licituds de feina. De fet, Obres amb Garantia s'ha consolidat com el portal de referència en petició de serveis per internet en l'àmbit de l’edificació com ho demostren els bons resultats dels darrers mesos, amb una mitjana de 50 sol·licituds de feina cada mes. A més, la plataforma a Tarragona ha multiplicat per cinc l’activitat de la tradicional borsa de treball i és cada vegada més significativa la seva feina d’intermediació entre col·legiats i clients.

Per això, perquè els resultats són evidents i també perquè la professió passa per un moment delicat arran de l’aturada del sector provocada per la Covid-19, el portal pot ser un incentiu per als professionals que hi treballen.

Des del COAATT s’observa de manera molt positiva aquesta resposta a nivell estatal ja que evidencia que el portal Obres amb Garantia és tot un referent, una eina molt útil i una necessitat real a nivell de la societat. Orgullosos que un servei professional basat en les noves tecnologies creat a la demarcació de Tarragona comenci a ser un referent en matèria de captació de feines d’edificació a l’Estat.

 

LA NOTICIA ALS MITJANS

- InfoCamp de Tarragona (12/06/2020): El portal 'Obres amb Garantia' s’exporta a Mallorca

- Reus Digital (12/06/2020): El portal 'Obres amb garantia' del COAATT s’exporta a Mallorca


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.