Actualitat

Vés enrere

Obres amb Garantia supera les previsions

imatge coorporativa

Obres Amb Garantia és un projecte estratègic del COAATT que s’inicia a finals de 2015 amb la finalitat de donar resposta a les necessitats de la ciutadania de la província de Tarragona que vol fer obres i reformes executades professionalment, sense ensurts i amb garanties.

Neix per digitalitzar el perfil de l’aparellador, donar a conèixer la professió per promocionar l’exercici dels col·legiats  en l’entorn digital  i “lluitar” contra altres portals que ofereixen serveis aparentment similars i que impliquen intrusisme i deteriorament de la qualitat.

Una proposta ben acollida pels tècnics del COAATT que, poc a poc, van introduït els seus perfils a la plataforma. I és que Obres Amb Garantia ofereix coses que fins el moment, semblaven francament complicades.

  • Un directori de professionals de l’arquitectura tècnica: un espai on cada tècnic defineix el seu perfil, els seus punts forts, i inclou fotos d’intervencions realitzades.
  • Un entorn d’acollida de la web de cada tècnic.
  • La recepció de peticions dels usuaris sobre intervencions que es volen realitzar a la zona on es treballa, o a les proximitats.

OAG ofereix al visitants de la pàgina:

  • Sol·licitud de servei o pressupost
  • Consulta a l’expert
  • Servei d’orientació
  • Bústia de queixes
  • Servei de mediació

Cada mes es realitzen de mitjana a la província 1.500 cerques relacionades amb cèdules d’habitabilitat, 400 certificats d’eficiència energètica, 500 inspeccions tècniques d’edificis (ITEs) i 1.000 taxacions d’immobles.

Amb aquest servei hem aconseguit un creixement de 400 sol·licituds de la borsa de treball del COAATT en referència a 2015.

I ¿per què?

Doncs la clau de l’èxit és que els usuaris poden conèixer en què consisteix la feina que demanen i el servei que obtindran si contracten a traves de OAG, i perquè veuen una garantia darrera de la seva sol·licitud que els dona seguretat i confiança.

Amb el pas dels dies hem anat aprenent moltes coses i continuem incorporant millores per donar encara millor servei.

Aviat els usuaris podran triar altres intervencions que fins ara no estaven disponibles...

llistat intervencions

 

... i rebran automàticament una enquesta per valorar aquest servei.

S’inclourà en el portal un espai destinat a les administracions, a fi que puguin ofertar obra pública i els tècnics la puguin licitar.

Per als tècnics, també hi haurà millores, ja que s’incorporà una eina senzilla i pràctica per a la confecció dels pressupostos, que només incloent uns quants valors es generarà el document personalitzat que s’enviarà al client.

I a més a més, un cop la intervenció estigui realitzada des del teu espai personal, podràs conèixer els preus que s’han ofertat  per la mateixa intervenció, ja que des de l’inici de OAG també hem aconseguit que s’equilibrin els preus pressupostats, arrel de la informació que heu rebut sobre els preus ofertats.

I com a darrera millora, en el correu d’assignació de l’obra tindràs informació sobre el temps que et resta per presentar el pressupost.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.