Actualitat

Vés enrere

Obtenir el certificat FNMT des de casa

Imatge Descriptiva
Ja es pot obtenir un certificat digital per a una videotrucada a través de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT) d'Espanya, segueix aquests passos:
 
1. Accedeix al lloc web de la FNMT: Visita el lloc web oficial de la FNMT (https://www.sede.fnmt.gob.es/) i busca l'opció per obtenir un certificat digital.
 
2. Selecció del tipus de certificat: La FNMT ofereix diversos tipus de certificats digitals. En aquest cas, hauràs de seleccionar el certificat adequat per a la videotrucada. Pots consultar les seves característiques per assegurar-te de triar el correcte. 
 
3. Descarrega i instal·la el programari requerit: La FNMT proporciona un programari específic per gestionar els certificats digitals. Descarrega aquest programari des del lloc web i segueix les instruccions d'instal·lació.
 
4. Sol·licitud del certificat: Un cop tinguis el programari instal·lat, segueix les instruccions per sol·licitar el certificat digital. Hauràs de proporcionar la informació requerida i seguir els passos que et demanin.
 
5. Verificació de la identitat: Durant el procés de sol·licitud, se't demanarà que verifiquis la teva identitat. Això pot implicar l'ús del teu DNI electrònic (Document Nacional d'Identitat) o altres mètodes de verificació proporcionats per la FNMT.
 
6. Descarrega i guarda el certificat: Una vegada s'hagi processat la teva sol·licitud, rebràs el certificat digital. Descarrega'l i guarda'l en un lloc segur del teu ordinador o dispositiu.
 
Després d'aquests passos, hauràs obtingut el certificat digital de la FNMT per a la videotrucada. Assegura't de comprendre com utilitzar el certificat amb el programari proporcionat i segueix les instruccions per a la configuració i l'ús correcte durant les videotrucades.
 
 
Tutorial en vídeo:
 
 
Accés directe a sol·licitar el certificat:
 
 
 
NOTA: Aquest servei de vídeo identificació té un cost de 2,99 euros + impostos. El certificat no té cap cost. Recordeu que, si voleu utilitzar el vostre certificat de persona física per obtenir de forma en línia un certificat de Representació haureu de triar l'opció d'acreditació presencial.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.