Actualitat

Vés enrere

OFERTA DE FEINA DE LA FUNDACIÓ COAATT PER A ESTUDI D'ACCESSIBILITAT

 

 

Cerquem tècnics aparelladors del COAATT, preferentment recent titulats, que vulguin adquirir experiència en matèria d’estudis d’accessibilitat i que vulguin col·laborar amb la Fundació COAATT per portar a terme un projecte d’accessibilitat vinculat a la ciutat de Tarragona. L’Ajuntament de Tarragona anirà fent encàrrecs i seran oferts als Tècnics escollits i/o als Tècnics voluntaris de la Fundació COAATT.

- Feines a realitzar (després d’una sessió prèvia informativa i de formació): treball de camp i treball de despatx vinculats a l’accessibilitat d’espais públics, edificis (culturals i patrimoni històric) i parades de bus (transport urbà). Treballs dirigits i coordinats pel Tècnic responsable de la Fundació COAATT.

- La dedicació màxima prevista per aquest encàrrec s’ha estimat en unes 350 hores de feina aproximadament per a 6 tècnics (mínims a integrar l’equip 3 persones)

- Període de realització de les feines encarregades per l’Ajuntament de Tarragona aquest 2017: 12 setmanes aproximadament (depenent de la dedicació del tècnic), entre els mesos de setembre i novembre.

- Les despeses dels treballs i retribució de la col·laboració, seran calculades en base als encàrrecs fefaents realitzats d’estudis d’accessibilitat fets per l’Ajuntament de Tarragona, i en base a l’import màxim disponible per la Fundació COAATT. La Fundació COAATT es farà càrrec de les despeses i farà efectiu contra factura l’import que s’acordi a l’inici dels treballs, i sempre serà realitzat contra factura de les col·laboracions tècniques.

L’import econòmic total que la Fundació COAATT destinarà a aquest projecte, encarregat per l’Ajuntament de Tarragona (Pla de Millores d’Accessibilitat), ascendeix a la quantitat de 6.500 euros, dades estimades en funció de rebre l’encàrrec de les feines.

Interessats envieu email, abans de l’1 d’agost, a: tarragonaunida@apatgn.org

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.