Actualitat

Vés enrere

On trobar les aplicacions web del COAATT

Imatge decorativa

Totes les aplicacions web (anteriorment anomenada 'Oficina Virtual') s'ubiquen a la part superior dreta. Al fer clic sobre Icona - Aplicatiu Web  ens apareixerà el següent llistat d'aplicacions:

 

- Plataforma serveis telemàtics: Eina web de gestió de visats/registres digitals, factures i trimestres emeses pel COAATT.

- Comprovació de documents telemàtics: Eina per fer la comprovació de qualsevol document visat/registrat al COAATT.

- Sol·licitud de cèdula telemàtica: Accés al web de la generalitat per realitzar la sol·licitud de cèdula telemàtica.

- Consulta cèdula habitabilitat: Accés al web de la generalitat on podem consultar les dades d'una cèdula d'habitabilitat, sempre que existeixi.

- Aula virtual: Tota la documentació que es necessita en els cursos que s'imparteixen al COAATT es poden trobar en l'aula virtual, el nostre moodle posat a disposició dels alumnes.

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.