Actualitat

Vés enrere

Oposicions a la hisenda pública

imatge decorativa

En el BOE del passat 31 de juliol es convoquen 28 places al servei de la Hisenda Pública.

A través de la plataforma de Videoconferències es realitzarà un Curs de Preparació per a les Oposicions que organitza el Col·legi de Madrid i l’Escola de l’Edificació. El proper dimecres dia 12 de setembre es farà una jornada informativa gratuïta del curs, que es podrà seguir per videoconferència, per aquells tècnics que hi estiguin interessats.

La data límit per a la inscripció a la jornada és dimarts dia 11 de setembre a les 14:00 hores. Ho podeu fer a través del correu: formacion@aparejadoresmadrid.es o bé trucant al telèfon 91.701.45.00 i indicant si voleu assistir presencialment o la seguireu per videoconferència.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.