Actualitat

Vés enrere

Parem avui per construir demà

imatge decorativa

El passat dilluns, dia 23 de març de 2020, com ja us vàrem informar, el conjunt de col·legis tècnics catalans, vàrem demanar a través d’una carta dirigida al govern espanyol la paralització d’obres i l’aturada de tota l’activitat del sector, així i com sol·licitar mesures econòmiques per pal·liar les pèrdues del sector, donada la impossibilitat de garantir les mesures de prevenció i seguretat contra el COVID-19.

Diumenge, dia 29 de març de 2020, el govern espanyol va aprovar el Real Decreto-ley 10/2020, seguint amb l’aplicació de noves mesures per aprofundir en el control de la propagació del COVID-19, a través del qual, l’activitat de la construcció tant en obra pública com en obra privada queda paralitzada a partir del dia 31 de març de 2020 i fins el proper dia 9 d’abril de 2020, o data posterior que en el seu moment es dictamini per les autoritats, ja que no consta inclosa en l’annex del Real Decreto-ley 10/2020, de 29 de marzo, ni en les activitats descrites en l’art. 1.2 del citat text.

Des del Consell de Col·legis d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Catalunya han elaborat aquest vídeo, sobre la situació d'emergència provocada pel COVID-19, on es vol mostrar que a les obres de construcció, resulta pràcticament inviable l’aplicació de les mesures de protecció contra el COVID-19 i demana a les autoritats que ajudin econòmicament les empreses, liberals i autònoms perquè puguem afrontar adequadament aquesta lluita, que és de tots.

 

 

Si no visualitzeu el vídeo correctament feu clic [AQUÍ]

 

Ara hem de parar per vèncer la pandemia.

Demà continuarem construint el nostre país.

 

EL COAATT ALS MITJANS:

- 01/04/2020: Entrevista al president del COAATT, Sr. Adolf Quetcuti Carceller, a TAC 12 Televisió del Camp de Tarragona [Veure entrevista]