Actualitat

Vés enrere

PDFsam, programa per a la gestió de PDFs

Imatge decorativa
Actualment quan parlem de treballar amb PDF's, per muntar per exemple els documents dels projectes, ens ve el nom de Adobe Acrobat Professional. Però tothom sap el cost que té aquest software.
 
Al mercat hi ha eines gratuïtes tant d’escriptori com online que ens permeten treballar amb els PDF's. Una eina gratuïta és PDFsam Basic.
 
Les característiques d’aquest software són:
 
- És gratuïta
- Aplicació d'escriptori: s'instal·la a l'ordinador
Permet unir, dividir, extreure pàgines, girar i barrejar documents PDF
- Realitzada en codi obert: qualsevol pot modificar el seu codi per a realitzar millores
- Multiplataforma: realitzada en llenguatge Java, el que permet utilitzar-la en qualsevol sistema operatiu (Windows, Mac OS, Linux, ...)
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.