Actualitat

Vés enrere

Pel·lícules sobre seguretat i salut en el treball

Imatge decorativa

Moltes vegades una imatge ajuda a entendre moltes situacions i a comprendre una teoria que ja sabem.

Davant un tema tant important com és la seguretat i salut en el treball, el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, en l’àmbit d’actuació de la Seguretat i Salut Laboral, ha traduït al català, el portal de Napo, dirigit a especialistes i al públic en general sobre la prevenció dels riscos laborals.

Al portal trobareu les pel·lícules d’en Napo, que són pel·lícules fetes en animació i són mudes, que es divideixen per capítols, amb històries divertides i personatges simpàtics. En Napo és l’heroi de la sèrie i representa a un treballador de qualsevol sector i les diferents situacions les quals es pot trobar tot treballador davant la seguretat i salut en el seu lloc de treball.

Les pel·lícules d’en Napo han estat realitzades pel Consorci Napo – que reuneix a sis organismes nacionals europeus - amb el suport de l’Agència Europea per a la Seguretat i la Salut en el Treball. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.