Actualitat

Vés enrere

Per a una obra necessito documentació tècnica

Imatge decorativa

L’arquitecte tècnic per dur a terme el seu treball professional ha de realitzar una sèrie de documentació la qual ha de complir amb la normativa establerta per a cada actuació, són obligacions documentals.

A més tenim el visat/registre de la documentació per part del COAAT Tarragona, molts cops obligatori, i que és una garantia necessària per a la propietat i la societat que el que s’executarà ha estat realitzat per un tècnic competent, ja que acredita: 
- La identitat del tècnic, demostrant la seva col·legiació i habilitació per exercir el treball professional corresponent.
- Que el tècnic disposa d’una assegurança de responsabilitat civil professional per a l’exercici de la professió.
- Revisió formal i de contingut de les feines realitzades.
- Assessorament i suport tècnic i jurídic del Col·legi respecte al treball professional.
- Defensa davant de qualsevol problema que pugui sorgir.
- Entre altres com, suport i seguiment en el cas de renúncies de tècnics, seguretat i salut, telèfon d’emergències en les dificultats,...

Per tant, davant el dubte que es pugui tenir sobre el treball tècnic presentat contacteu amb el Col·legi que pot ajudar. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.