Actualitat

Vés enrere

Per a què puc fer servir una càmera termogràfica?

Imatge decorativa

L’ús de les càmeres termogràfiques es va estenent poc a poc a mesura que la societat va coneixent-ne les seves aplicacions. 
En el sector de la construcció, des que es va aprovar el decret d’Eficiència energètica i s’obliga a la obtenció d’una certificació energètica per a la compra o lloguer de tots els habitatges, sembla que genera cert interès tenir algun instrument  que et permeti conèixer les fugues de calor o manques d’aïllament  dels tancaments de l'habitatge. Però tot i amb això la poca exigència a l’hora d’implementar les mesures de millora, fa que aquest interès s’esvaeixi i no es posi en pràctica.
Si més no, l’ús d’una càmera termogràfica té altres aplicacions que ens poden ajudar a resoldre o trobar solucions per diferents tipus de patologies detectades en un habitatge.

Us en fem una breu descripció:

  • Detecció de pas d’instal·lacions d’aire condicionat, calefacció o aigua calenta
  • Sobrecàrregues de temperatura en instal·lacions elèctriques
  • Detecció de fuites d’aigua 
  • Mal aïllament dels tancaments
  • Distribució del calor dels sistemes de calefacció
  • Humitats
  • Detecció de nius d'animals invasors

Tot aquest ventall de possibilitats i aplicacions ens facilitarà molt la fase de diagnosi i, fins i tot, la de seguiment de l’execució per validar el correcte funcionament o realització d’elements constructius. 
El proper dia 12 de juny podràs aprendre, des de casa, i gratuïtament com funciona una càmera, i des d'aquesta data tindràs al teu abast la càmera Flir E6 wifi en el material de lloguer del COAATT.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.