Actualitat

Vés enrere

PORTAL GENERADOR INFORMES INSPECCIÓ TÈCNICA EDIFICI (IITE)

PORTAL GENERADOR INFORMES INSPECCIÓ TÈCNICA EDIFICI (IITE)

 

Des del dia 15 de juliol està en marxa el PORTAL GENERADOR INFORMES INSPECCIÓ TÈCNICA EDIFICI (IITE)

El generador d’informes ITE és el previst en el Decret 67/2015 per tal que els tècnics puguin realitzar els informes d’inspecció tècnica d’edificis segons el model i que queda definit en l’eina web.

L’accés a l’aplicació del ‘Generador d’informes’ es pot fer des dels diferents enllaços disponibles a:

  1. La web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya: http://www.agenciahabitatge.cat Serveis → Rehabilitació i qualitat tècnica → Inspecció tècnica d'edificis
  2. La web de la Generalitat de Catalunya: http://www.gencat.cat  Inici → Tràmits → Tràmits per temes → Inspecció tècnica dels edificis (ITE) - Certificat d'Aptitud de l'Edifici aquelles webs que pugueu habilitar els col·legis professionals.

 

En donar-nos d’alta com a usuaris a la plataforma, dins l’apartat de dades personals i en especificar el col·legi professional al qual es pertany, els col·legiats residents al COAATT hauran d’especificar CAATEET, tal i com es pot veure a la imatge.

Es pot accedir al ‘Generador d’informes’ des de qualsevol ordinador que tingui connexió a Internet

Els navegadors suportats per l’aplicació son: Internet Explorer 11, Firefox 23 i Chrome 43 o superiors.

El MANUAL PORTAL GENERADOR INFORMES INSPECCIÓ TÈCNICA EDIFICI (IITE) es troba disponible en l’apartat “informació”  dins del PORTAL, per tal que els tècnics puguin disposar de la informació que els permeti treballar amb l’eina