Actualitat

Vés enrere

PREMAAT – NOVES OPCIONS

PREMAAT – NOVES OPCIONS

Els col·legiats que esteu donats d’alta a PREMAAT, esteu rebent de PREMAAT informació respecte les importants novetats per l’any 2013.

 

En la documentació es comunica la clau d’accés a l’àrea privada de la pàgina web de PREMAAT on podreu consultar la vostra situació.

 

PREMAAT a 01/01/2013, si no informeu del contrari, aplicarà automàticament l’import de 205,38/mes perquè tots els mutualistes puguin exercir la professió d’acord amb la llei.

 

Per aquest motiu, consulteu i estudieu la vostra situació personal, depenent si PREMAAT ho teniu:

- com alternatiu al RETA: haureu d’abonar l’import de 205,38/mes

- com a complementari: possibilitat de seguir abonant l’import de 205,38/mes o bé subscriure un pla només dedicat a la jubilació podent ser la quota com a mínim 50/mes.

 

Més informació: Assessoria del COAATT

Tel. 977 212 799 · secretaria@apatgn.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.