Actualitat

Vés enrere

PREMAAT - NOVETATS 2013

PREMAAT – NOVETATS 2013

 

La Ley de Actualización, Adecuación y Modernización de la Seguridad Social (Disposició Addicional 47) obliga a PREMAAT a adoptar una sèrie de mesures reglamentàries que afecten substancialment a la condició d’entitat alternativa al Règim Especial de Treballadors per Compte Pròpia o Autònoms.

 

Així mateix, durant els últims anys PREMAAT ha anat aplicant el Plan de Adaptación al sistema de capitalització individual pel Grup Bàsic.

 

Per tant, a partir del mes de novembre de 2012 rebreu un escrit de PREMAAT on s’informarà de la situació individual de cadascú, i amb aquesta documentació des del Col·legi us podran informar de manera individualitzada, si així ho considereu oportú sol·licitant hora prèviament a la Secretaria del Col·legi.

 

Així mateix, trobareu un vídeo explicatiu a http://www.premaat.es/nuevapremaat.asp

 

Més informació: Assessoria del COAATT

Tel. 977 212 799 · secretaria@apatgn.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.