Actualitat

Vés enrere

Premis Arquitectura Tècnica a actuacions en ciutats Patrimoni Mundial

imatge decorativa

L’ Associació de Col·legis Oficials de l’Arquitectura Tècnica en ciutats Patrimoni Mundial, rere l’èxit de la primera edició celebrada l’any 2018, ha considerat interessant tornar a premiar i difondre les bones practiques dels professionals de l’Arquitectura Tècnica en l’àmbit del manteniment i conservació, així com la rehabilitació i restauració plasmant el seu compromís amb els centres històrics declarats com a conjunts històrics per la UNESCO i servir de punt de reflexió i estímul per als mateixos que desenvolupen la seva tasca en l’ esmentat àmbit.

 

L’objecte de la convocatòria d’aquesta 2a Edició del Premi és a la millor actuació professional de l’Arquitectura Tècnica, en matèria de conservació, manteniment, rehabilitació o restauració dins els 15 centres històrics d’ Espanya declarats com Patrimoni Mundial per la UNESCO (Alcalá de Henares, Ávila, Baeza, Cáceres, Córdoba, Cuenca, Ibiza, Mérida, Salamanca, San Cristóbal de La Laguna, Santiago de Compostela, Segovia, Tarragona, Toledo i Úbeda), entre els anys 2018-2021.

Podran optar als Premis els professionals de l’Arquitectura Tècnica col•legiats (si es tracta d’un equip, almenys estarà col·legiat un dels integrants) que hagin desenvolupat actuacions professionals de rehabilitació, restauració, conservació o manteniment en els centres històrics ressenyats entre l’1 de gener de 2018 i el 30 de juliol de 2021.

S’estableixen un primer, segon i tercer premi, amb una dotació econòmica respectiva de 3.000 €, 1.500 € i 750 €.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.