Actualitat

Vés enrere

Preparar-se per unes oposicions

imatge decorativa

Preparar-se per una oposició no sol ser cosa senzilla, encara que estiguis treballant a l’administració.

Quan surt una convocatòria es publica els llocs de treball, les condicions i el temari de l’examen, entre d’altres aspectes.

El temari inclou temes tant de nivell general de l’àmbit administratiu, com de nivell més específic o tècnic d’acord amb les places a cobrir.

Això suposa que,  la persona que vol optar a aquell lloc de treball, ha de començar a desenvolupar un temari sovint llarg i amb molt de contingut. Això ocupa una bona part del temps i genera moltíssima  feina ja que, cal interpretar-lo, entendre’l i estudiar-lo, de vegades en un termini bastant ajustat.

Amb el curs de preparació per a las oposicions, ens avancem a tota aquesta feina i, et proposem una formació on exposarem les parts més genèriques d’aquest temari, tant de la part general, com de la part específica dels arquitectes tècnics, i que pot cobrir els continguts demanats per les diferents administracions, com poden ser tant Ajuntaments com Consells Comarcals, Diputació o Generalitat.

Persones especialitzades que formen part de l’administració, que per la seva experiència personal, per la seva formació i per al seu càrrec, conèixen a fons aquests continguts i els procediments per portar a terme una bona oposició ens exposaran el temari de forma detallada.