Actualitat

Vés enrere

Presentació COAATT a l'IES Comte de Rius

Imatge de la presentació

El Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona - COAATT- , amb la voluntat d'apropar els col·legis professionals als instituts, ha iniciat un conveni de col·laboració amb l’ Institut Comte de Rius de Tarragona.

L’ Institut Comte de Rius de Tarragona ha tingut cada curs alumnes que després de fer el CFGS de Projectes d'Edificació han continuat els seus estudis iniciant Arquitectura Tècnica o bé Arquitectura.

Dijous, dia 22 de febrer de 2018, de 17.00 a 18.30 hores, a l'aula CAD 4 del Departament d'Edificació i Obra Civil de l’ Institut Comte de Rius, el COAATT va fer una primera xerrada explicativa sobre els estudis de Grau d'Arquitectura Tècnica i Edificació i les sortides professionals de l’Arquitecte Tècnic. La sessió va anar a càrrec dels senyors Jordi Roig, Vocal del Gabinet Tècnic del COAATT; i Pablo Fernández de Caleya, Gerent del COAATT, qui varen desenvolupar amb cordialitat una àmplia exposició.

Des del COAATT volem agrair a l’ Institut Comte de Rius la seva col·laboració en aquest nou projecte, que esperem sigui fructífera i continuada, i que volem fer extensiva a altres instituts i col·legis de la província.