Actualitat

Vés enrere

PREUS PÚBLICS DE SERVEIS DEL COAATT PER AL 2013

PREUS PÚBLICS DE SERVEIS DEL COAATT PER AL 2013

 
 

Adjuntem, com cada any, la llista de taxes administraves i despeses de gestió per a l’any  2013 aprovades per la Junta de Govern del COAATT.

Com a principal novetat cal destacar la baixada de les quotes col·legials en un 33 %, del servei de reprografia i de les despeses de gestió sobre el visat o registre de certificats d’habitabilitat d’habitatge usat i informes de transmissió d’habitatge usat.

Consultar tarifes de despeses de gestió per prestació de serveis per al 2013

QUOTES COL·LEGIALS

Quota incorporació col·legiat resident i no resident

180 €

Quota col·legiat resident i no resident

30 € / mes (*) (**)

Quota registre societat professional

180 €

Quota societat professional

10 € / mes

 
(*) Veure document adjunt amb la certificació d’acords aprovats en l’Assemblea de 13 de desembre de 2012.

(**) Consultar al Departament de Secretaria les subvencions aplicables durant el 1er. i 2on. any de col·legiació. 

 

COMPULSA DE DOCUMENTS

CÒPIA COMPULSADA DE DOCUMENTACIÓ DE VISATS ARXIVATS AL COAATT (per exemple: un projecte) en concepte de despesa administrativa d’autentificació

30 € + les còpies

CÒPIA COMPULSADA de full d’encàrrec, assumeix, certificat final d’obra, títol universitari, etc., en concepte de despesa administrativa d’autentificació

15 €

 

Les sol·licituds de compulsa de documents i certificats cal que es facin per escrit a l’adreça: secretaria@apatgn.org, especificant clarament el nom complert i número de col·legiat que ho sol·licita, així com les dades de la sol·licitud. El cost del servei es carregarà en compte per rebut bancari.

 

SERVEI DE REPROGRAFIA

Fotocòpia A4 Negre

0,03 €

Fotocòpia A4 Color

0,15 €

Fotocòpia A3 Negre

0,07 €

Fotocòpia A3 Color

0,30 €

*Preus per pàgina

 

 

Més informació a Assessoria col·legial
secretaria@apatgn.org o 977 21 27 99 ext. 1

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.