Actualitat

Vés enrere

PROBLEMÀTICA AMB LES SOL·LICITUDS DE CÈDULA A LA GENERALITAT

 

PROBLEMÀTICA AMB LES SOL·LICITUDS DE CÈDULA A LA GENERALITAT

SOLVENTAT !!

Després d’un any d’intens treball per solucionar el problema que es va generar amb la presentació dels documents de cèdules d’habitabilitat, a través de la plataforma de la AOC, Administració Oberta de Catalunya, entitat al servei dels ajuntaments i l’administració pública de Catalunya. Podem informar que a data d’avuí s’ha detectat l’error i s’ha solucionat de forma correcta. El problema va ser el no enviament correcte ni actualitzat dels certificats per part de la AOC, i no col·laboració per part de l’entitat pública amb el nostre Col·legi.

Aquest problema ha generat molts inconvenients als nostres tècnics de Tarragona, que ha perjudicat en la correcta i ràpida transmissió de la documentació. A més de dedicar molts recursos i temps per part del COAATT. 

Les últimes proves amb el Tècnic Informàtic del Servei d’Habitatge, al que agraïm el suport en aquestes tasques de revisió, donan un funcionament òptim des del passat dilluns, per tant es pot dir que ja torna a funcionar de forma correcta tot el servei.

Us demanem disculpes pels inconvenients que us hagin sorgit durant aquest temps, hem dedicat recursos i temps per fer possible que tingueu les màximes prestacions el més aviat possible, però la no correcta col·laboració per part de l’AOC ens ha fet impossible tenir-lo solucionat abans.