Actualitat

Vés enrere

Programa extraordinari de formació • Del 27 al 30 d´abril 2020

imatge decorativa

La iniciativa de la Plataforma de Formació compartida entre COAATIEs d’organitzar programes extraordinaris de formació gratuïta i per videoconferència, durant l’estat d’alarma, està tenint un gran èxit, amb més de 22.000 inscripcions realitzades, en les quatre primeres setmanes de funcionament.

En total seran unes 60 activitats les que es programaran i 20 els Col·legis d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics que participaran, entre ells el COAATT, organitzant activitats formatives sense cost per als col·legiats i col·legiades.

Us presentem la cinquena proposta de formació extraordinària que inclou diferents cursos i xerrades per videoconferència i subvencionades al 100% entre els col·legis professionals i les mútues MUSAAT i PREMAAT.


NO PERDIS L' OPORTUNITAT I APROFITA AQUESTS CURSOS I JORNADES!!!


#JoEmFormoACasa

#YoMeFormoEnCasa

 

(*) La no assistència suposarà cobrar el 100% de la inscripció.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.