Actualitat

Vés enrere

Programa extraordinari de formació • Del 4 al 8 de maig 2020

imatge decorativa

La iniciativa de la Plataforma de Formació compartida entre COAATIEs d’organitzar programes extraordinaris de formació gratuïta i per videoconferència, durant l’estat d’alarma, està tenint un gran èxit.

En total seran unes 60 activitats les que es programaran i 20 els Col·legis d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics que participaran, entre ells el COAATT, organitzant activitats formatives sense cost per als col·legiats i col·legiades.

Us presentem la sisena, i segurament darrera proposta, de formació extraordinària que inclou diferents cursos i xerrades per videoconferència i subvencionades al 100% entre els col·legis professionals i les mútues MUSAAT i PREMAAT.


NO PERDIS L' OPORTUNITAT I APROFITA AQUESTS CURSOS I JORNADES!!!


#JoEmFormoACasa

#YoMeFormoEnCasa

 

(*) La no assistència suposarà cobrar el 100% de la inscripció.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.