Actualitat

Vés enrere

Programa extraordinari de formació · Del 6 al 9 d´abril 2020

imatge decorativa

Des dels Col·legis d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics, que formem part de la Plataforma de Formació Compartida entre COAATIEs, som conscients de la complicada situació en la que ens trobem, i de l' impacte de la situació que l’estat d’alarma està provocant en l’exercici professional i en l’economia dels nostres col·legiats i col·legiades.

Per aquests motius i amb la voluntat d’ajudar en la mesura de les nostres possibilitats, hem promogut aquesta iniciativa conjunta per oferir durant les properes setmanes un programa extraordinari de formació en el que s’inclouen diferents cursos i jornades subvencionades al 100% pels col·legis professionals i les mútues Premaat i Musaat.

Setmanalment publicarem aquest Programa Extraordinari de Formació.

#YoMeFormoEnCasa

 #JoEmFormoACasa

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.