Actualitat

Vés enrere

Estudi: Realitat i perfil de l´habitatge lliure a Catalunya

imatge decorativa

Que el parc immobiliari buit existent al nostre país és immens, és una realitat que cal afrontar per saber en quin punt ens trobem i cap on cal encaminar les polítiques d’habitatge actuals i, especialment, les futures a curt termini.

Fa uns mesos, l’Associació de Promotors de Catalunya, APCE, va donar a conèixer l’Estudi de l’Oferta d’Habitatge de Nova Construcció a Catalunya, un document que es renova anualment i que per al sector de la construcció té cada cop més importància.

Les dades més destacables quan es parla d’habitatge, en aquest cas habitatge buit, són la tipologia dels propis habitatges, la superfície que té cadascun, el preu mitjà o el preu útil per metre quadrat.

Tots aquests factors influeixen i permeten saber si el mercat necessita nous habitatges o si caldria apostar per aprofitar el parc immobiliari existent i tancat.

El resum amb les dades més significatives extretes de l’estudi de l’Associació de Promotors de Catalunya el podeu trobar publicat al darrer número de la revista TAG_93 del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.