Actualitat

Vés enrere

Recomanacions abans de connectar a una wifi gratuïta

imatge decorativa

L'ús de punts d'accés wifi públics són atractius i molt utilitzats, sobretot a les nostres vacances d'estiu. No obstant això és important conèixer bé els riscos potencials que suposa connectar-se en una wifi pública i, sobretot, prendre precaucions per evitar ficar-te en un compromís. 

Vols evitar disgustos i millorar la teva seguretat i la del teu dispositiu quan et connectis a aquestes xarxes? 

Coneix els riscos i pren nota d'aquests consells: 

A través de les xarxes wifi desconegudes, els usuaris deixen al descobert els seus dispositius, una oportunitat d'or per als hackers que poden accedir a la informació personal o segrestar els dispositius de manera més senzilla. Per tant, els riscos són molt alts i per això cal extremar les precaucions.

Segueix llegint l’article: 

Fuente: www.pandasecurity.com


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.