Actualitat

Vés enrere

15 formes d´accelerar el PC/Portàtil

Imatge decorativa

Avui anem a explicar com recuperar la velocitat d'un ordinador que s'ha tornat lent. Anem a fer-ho amb 15 consells per accelerar el teu ordinador, que van des dels sistemes més bàsics del sistema operatiu a altres canvis una mica més complexos en configuracions que no són tan accessibles.

Amb el temps, és possible que l'ordinador pugui acabar funcionant cada vegada més lent. A vegades el problema és simplement que hi ha algun malware instal·lat o massa aplicacions que s'executen a l'inici, però altres vegades són ordinadors ja vells en els quals qualsevol estalvi de recursos pot marcar la diferència. Els nostres consells intenten cobrir tots aquests supòsits.

Segueix llegint l'article: https://goo.gl/3EHmt1

Font de l'article: https://www.xataka.com


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.