Actualitat

Vés enrere

Regala´t Formació

imatge decorativa

Encetem un nou any i amb el 2020 arriben els cursos que el COAATT ha preparat per millorar les teves sortides professionals.

En primer lloc, continuem amb la formació en BIM, però 2020 ens ofereix cursos de nivell avançat, per a coneixedors del Revit i que volen aprofundir en altres aplicacions BIM, per poder fer des del despatx un seguiment complert amb la eina que ens permet traballar cooperativament amb la resta d’intervinents i seguir els requeriments de les licitacions.

També podràs continuar amb el curs de PAU de nivell avançat, si en aquesta mateixa edició o en edicions anteriors has fet el curs de nivell bàsic.

Tot seguit us detallem els cursos que podreu fer al COAATT durant aquest primer semestre de 2020:

CURS DE PREPARACIÓ PER A OPOSICIONS

Davant la previsió de la convocatòria d’oposicions a diferents administracions, proposem de nou el curs de preparació per oposicions. El curs, inclou un bloc de part general, on es desenvoluparan el temes que afecten a l’àmbit administratiu en general i una part específica on es tractarà el que fa referència a la funció dels tècnics.

El curs el coordinen dos professionals. Per una banda, a la part general, comptem amb el Sr. Octavi Anguera, advocat i secretari de l’Ajuntament de Montroig del Camp, i per altra, en l’àmbit específic, el Sr. Xavier Villacampa, arquitecte tècnic i arquitecte, tècnic municipal de l’Ajuntament de Tarragona. També comptarem amb la col·laboració d’altres professionals específics per temes.

CURS DE NIVELL BÀSIC EN PREVENCIÓ D’INCENDIS

Ser tècnic en prevenció d’incendis és un valor afegit al qual pots optar i que et farà servei si vols col·laborar amb entitats de control, redactar projectes d’activitat, treballar en industries i administracions... El curs, és imprescindible per presentar-se a l’examen que realitza l’ISPC i et dona l’acreditació.

Els continguts del curs són els que estableix i homologa el mateix institut, i el portaran a terme tècnics especialitzats coordinats pel company Felix Gonzalez, bomber, i Cap de la Unitat de Prevenció de la Regió d’Emergències de Tarragona.

INICIACIÓ AL PHOTOSHOP

Una eina coneguda per molts, però que pocs s’atreveixen a utilitzar. Sabem de la seva funcionalitat i que fer retoc fotogràfic en dona una millora qualitativa als nostres projectes. Per això oferim un curs bàsic de Photoshop, a mans d’un especialista en el tema, que ens introduirà en el retoc de les imatges.

CRITERIS D’APUNTALAMENT I RECOMANACIONS CONSTRUCTIVES EN EL DISSENY I EXECUCIÓ D’ESTRUCTURES DE FORMIGÓ

Amb una vessant molt més tècnica i pràctica des de 'Encofrats Alsina' ens faran una xerrada sobre com cal fer el càlcul d’un apuntalament per a garantir la seva estabilitat i seguretat.

JORNADA DE PÈRITS JUDICIALS

L’advocat i col·laborador del COAATT, Sr. Fernando Valdivia, tornarà a la nostra seu per exposar de nou quins són els criteris que ha de utilitzar un pèrit a l'hora d’establir els seus honoraris, detallar quin és el seu paper i deixar constància de la responsabilitat jurídica que poden comportar les declaracions del tècnic. Una cita ineludible per a tots els que s’aproximen a un jutjat a defensar o valorar actuacions en les obres.

CONCEPTES PER A LA REDACCIÓ DE DOCUMENTACIÓ TÈCNICA I TRAMITACIÓ DE VISATS

I com a darrera proposta, des del Gabinet Tècnic del COAATT, es tornaran a exposar els criteris en la revisió de la documentació tècnica i la part administrativa de la seva tramitació. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.