Actualitat

Vés enrere

Rehabilitació d´habitabilitat en edificis

imatge decorativa

Un dels punts clau de l’eficiència energètica d’un edifici és tenir un bon sistema d’aïllament en tota la seva pell, a fi d’evitar sobre escalfaments, refredaments i  evitar la pèrdua d’energia per a la climatització de l’interior.

La rehabilitació energètica passa sí o sí per avaluar la pell de l’edifici i fer les millores oportunes per a obtenir el rendiment més eficient possible.

Us oferim el curs "Rehabilitació d' Habitabilitat en edificis aplicant el RD 732/2019", on avaluarem tots aquests aspectes seguint el que estableix la norma per poder fer la millor proposta d’actuació.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.