Actualitat

Vés enrere

Rehabilitació Energètica d´Edificis

imatge decorativa

Un any més hem publicat el curs de REHABILITACIÓ ENERGÈTICA D’EDIFICIS,  que portem tres anys impartint. 

Aquesta formació es realitza a través de la Fundació Tripartita i és una formació totalment subvencionada, que no suposa cap cost per les persones que cursen i realitzen la formació complerta. 

Un curs de 40 hores que dona coneixement per a realitzar estudis energètics d’edificis de forma integral, i que aprofundeix en la utilització dels programes de certificació energètica.

El COAATT accedeix a aquest tipus de formació gràcies a la seva participació a La Intercol·legial, associació de col·legis professionals que a través de EGARA Formació realitza diferents cursos subvencionats de diferents temàtiques.

Els col·legiats dels COAATT poden accedir a qualsevol d’aquests cursos, tot i que la majoria es realitzen a la província de Barcelona.

A part d’això la Intercol·legial ens ofereix altres avantatges en condicions de col·legiat a una selecció de cursos, que es realitzen a diferents col·legis professionals.

Des del Departament de Formació del COAATT gestionem aquests serveis. Si hi teniu interès us podeu adreçar a: formacio@apatgn.org o trucar al 977.212.799 (ext 6.)

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.