Actualitat

Vés enrere

Resum Formació 2020

imatge decorativa

El 2020, hem viscut una etapa, pel que fa a la formació, de les més favorables dels últims anys.

Per una banda, des del COAATT es va oferir un programa ambiciós, amb cursos de llarga durada i d’alt interès pels col·legiats i col·legiades, que pronosticaven unes aules plenes, pràcticament tots els dies de la setmana. Per altra banda, la formació de la plataforma de videoconferències compartides, a la que pràcticament tots els Col·legis de l’Estat s’hi havien adherit, i com sempre s’explica, ofereix un ventall de possibilitats que un sol Col·legi no pot oferir.

El període de confinament de la COVID-19, com en tots els camps, va ser una sacsejada forta, però l’equip de tècnics que se’n fan càrrec de la formació, format per treballadors de 21 Col·legis, va saber reaccionar a temps, i va donar la volta a la truita, oferint cursos, seminaris i jornades, de forma gratuïta, pràcticament des del primer dia, a tots el col·legiats de l’estat espanyol. Cert és que es jugava amb avantatge, ja que teníem en funcionament des de feia ja molt temps la plataforma de videoconferències compartides, i es coneixia el tema i teniem els recursos, tant tècnics com personals, acostumats a aquesta dinàmica. Però una oferta rica en continguts, i amb especialistes de qualitat, en un moment en que s’havia d’estar a casa, sí o sí, i es podria invertir temps en aquelles coses que de vegades el dia a dia no ens permetia, va donar l' oportunitat a molts tècnics de conèixer el funcionament de la formació per videoconferència, i va encaixar molt en la manera de fer de la majoria.

Això ens ha permès, un cop acabada la fase de confinament, de concloure la resta de cursos que s’havien estroncat, de manera mixta. Per una banda, les jornades que s’han portat a terme al COAATT, extremant les precaucions de distanciament i ocupació, en unes instal·lacions que ens donaven joc per fer-ho, i per altra, oferint la formació en directe per videoconferència, per tots aquells que havien de seguir confinats o bé no es podien desplaçar per temes de confinaments perimetrals.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.