Actualitat

Vés enrere

Reus Ocult 2023

imatge decorativa

 

El COAATT col·labora un any més amb l’Associació Espais Ocults, associació sense ànim de lucre amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni arquitectònic i històric de la ciutat de Reus.

El matí de diumenge, dia 8 d’octubre de 2023, realitzarem una visita guiada i personalitzada per al COAATT, on podrem descobrir espais de la ciutat que normalment no són visitables.

 

Horaris i espais a visitar:

10:30 hores - Centre Social El Roser (Carrer de Josep Caixés, 3): Veurem les instal·lacions i les diverses estances i dependències on es realitzen diferents tasques socials per a la ciutadana mentre les seves parets ens revelaran el pes de la seva història. I això sense oblidar-nos d’una porta amb una història ben significativa i uns quants segles darrere.

12:00 hores - Mas Totosaus (Camí de Riudoms, 64): Un mas d’estiueig projectat l’any 1906 per Pere Caselles, abandonat durant molt de temps, ara rehabilitat per acollir el Servei d’Atenció i Orientació a les Famílies i on s’ha aconseguit mantenir l’aspecte i encant d’antany.

 

Activitat gratuïta i exclusiva per a col·legiats/des COAATT. Places limitades.

 

Interessats/des envia email a: activitats@apatgn.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.