Actualitat

Vés enrere

SALA POLIVALENT COAATT: INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ DE CERÀMICA DE SÍLVIA GONZÁLEZ (15/05/2014)

 

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ DE CERÀMICA DE SÍLVIA GONZÁLEZ

 

 

El passat dijous, dia 15 de maig de 2014, vàrem inaugurar l'exposició de ceràmica de Sílvia González.

La presentació va anar a càrrec del ceramista i escultor Xavi Pino, que ens va fer una introducció a la mostra des del profund coneixement que té del món de la ceràmica i des de l'emoció cap a una companya artista i la seva obra.

Sílvia González, viu i treballa amb les noves tècniques a Tortosa. Dona d'aspecte discret i elegant es revela sensual i optimista en les seves peces, de línies pures, orgàniques, de tècnica acurada i riquesa cromàtica.

En aquesta exposició podreu veure els seus darrers treballs en tècnica de rakú, amb diferents acabats: mat, polit, metal·litzat, ... Us sorprendran les formes sovint eròtiques i els colors de vegades esclatants.

La mostra s'ha pogut veure a la Sala Polivalent del COAATT, fins el 30 de juny de 2014.

Podeu veure algunes imatges de la inauguració a la pàgina de Facebook de la Sala Polivalent [+]

 

 PROPERES ACTIVITATS A LA SALA POLIVALENT

Setembre - Octubre 2014:

Mostra de ceràmica i escultura de Xavi Pino

INAUGURACIÓ: Dijous, 25 de setembre de 2014, a les 19.00 h.

 

Col·labora: 

 

 
 
 
 
Més informació: Comunicacions i Publicacions COAATT · publicacions@apatgn.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.