Actualitat

Vés enrere

SALA POLIVALENT COAATT: INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ LES TEXTURES DE LA MIRADA - ADOLFO COMES (17/09/15)

 

 

 

El passat dijous, dia 17 de setembre de 2015, a la Sala Polivalent del COAATT, vàrem inaugurar l'exposició ‘Les textures de la mirada’ d’Adolfo Comes.

La Sala Polivalent del COAATT acollirà fins el proper 30 d’octubre de 2015 la mostra de pintures d’Adolfo Comes: ‘Les textures de la mirada’, dins el conveni de col·laboració signat l’any 2012 entre el COAATT i el Taller d’Art Cinta Dalmau, amb la voluntat de dinamitzar aquest espai i donar-li una dimensió cultural adreçada tant als col•legiats com a la societat.

Adolfo Comes és un artista camarlenc que en els darrers 10 anys ha anat forjant, de forma discreta i anònima, una obra abundant i molt particular, des del seu estudi situat al bell mig del Delta de l'Ebre. El punt de partida de la seva pintura ha estat l'esquematisme natural, pla i ortogonal dels paisatges deltaics. I el punt d'arribada, el d'una abstracció volguda i caòtica que tanmateix no perd el sentit de l'ordre i el simbolisme. Ara, gràcies a l’encoratjament i les bones influències artístiques que ha rebut com alumne de pintura a l’Escola d’Art i Disseny de Tortosa, s’ha decidit, finalment, a mostrar el seu treball en públic.

En aquesta mostra podreu sentir la força, l’empenta i l’energia del seu autor. Fora de convencionalismes, la pintura d'Adolfo Comes ens arrossega cap a un món de textures suggeridores, de molta feina i molt ben feta, de passió pel color i l'estructura.

Podeu veure algunes imatges de la inauguració a la pàgina de Facebook de la Sala Polivalent [+] 

 L’exposició es pot veure a la Sala Polivalent del COAATT, fins el 30 d’octubre de 2015.

 

Col·labora: 

 

 
 
Més informació: Comunicació i Publicacions del COAATT · publicacions@apatgn.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.