Actualitat

Vés enrere

SALA POLIVALENT COAATT: INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ MODELATS EN PAPER DE MANOLO RIPOLLÉS (29/01/2015)

 

 

 

El passat dijous, dia 29 de gener de 2015, a la Sala Polivalent del COAATT, vàrem inaugurar l'exposició: 'Modelats en paper' de Manolo Ripollés.

Manolo Ripollés és un artista nascut a Amposta i amb la seva obra ens parla un llenguatge a mig camí entre la pintura i l’escultura. No es prodiga gaire fent exposicions, per tant és un honor i un privilegi que hagi vingut al COAATT a exposar les seves obres.

Les seves obres són cent per cent artesanals. En aquesta mostra, l’artista ens presenta una sèrie de quadres, reproduïts en paper i on imperen els tons blancs, amb què recupera objectes quotidians de la seva infantesa i amb els quals s’enfronta al seu passat més personal i íntim.

Una exposició elegant i sense estridències i molt diferent a la resta d’exposicions que hem tingut al COAATT.

La presentació va anar a càrrec de M. Cinta Dalmau i Alguero, Directora del Taller d'Art Cinta Dalmau a Tortosa i del Dr. Azael Fabregat i Llagostera, Director del Campus de la Universitat Rovira i Virgili a les Terres de l'Ebre,  que ens van fer una introducció a la mostra, i va comptar amb l’estimable presència del Sr. Josep Maria Sabaté i Bosch, Doctor en Geografia i Història i professor emèrit de la Universitat Rovira i Virgili i cronista oficial de la ciutat de Tarragona.

Podeu veure algunes imatges de la inauguració a la pàgina de Facebook de la Sala Polivalent [+] 

 L'exposició es pot veure a la Sala Polivalent del COAATT, fins el proper dia 21 de març de 2015.

 

* LA NOTÍCIA A LA PREMSA:

- Tot Tarragona.cat [+]

- Diari de Tarragona [+]

 

Col·labora: 

 

 
 
Més informació: Comunicació i Publicacions del COAATT · publicacions@apatgn.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.