Actualitat

Vés enrere

Espais COAATT adaptats a la COVID-19

imatge decorativa sales COAATT

Amb la tornada a la “nova normalitat” es van recuperant les activitats que es feien abans de l’inici de la pandèmia. Altre cop es poden veure ofertes de cursos i activitats formatives que estaven pendents de portar-se a terme. Però hi ha entitats que han de recòrrer a espais externs per poder portar a terme la seva activitat amb els requisits per prevenció exigits per la COVID-19.

El COAATT ha fet un estudi de les seves instal·lacions i ha adaptat les sales de formació a les distàncies requerides. Això ha fet que algunes entitats es posessin en contacte amb nosaltres per fer ús de les nostre sales mentre es mantenen les exigències.

Per una banda la nova Sala d’ Actes està habilitada per 17 usuaris més el professor, fet que ens ha permès acabar amb la primera part del curs de preparació per oposicions que s’estava portant a terme, abans de començar el confinament, i poder planificar nova formació de manera segura de cara al setembre.

Ben aviat us presentarem el nou programa formatiu pel curs 2020-2021.

 

Pel que fa a la Sala Polivalent, l’hem adaptat a 25 usuaris, i això ens ha permès cedir la sala a entitats col·laboradores del COAATT, com ara el Gremi de la Construcció del Baix Camp, per poder impartir el curs de PRL que tenien previst.

Des del COAATT mantenim en funcionament tots els nostres serveis de manera tant presencial com telemàtica.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.